Доставка

ДОСТАВКА

 

Доставката се извършва с куриерски компании ЕКОНТ или СПИДИ, в зависимост от избора на Клиента. Доставката се извършва по тарифата на съответната компания. Цените на доставка се определят и изчисляват от самата куриерска компания, посредстом извършената интреграция в електронния магазин, при финализиране на поръчката. В случай на разминаване между посочената, при финализиране на поръчката, цена, и калкулираната при изготвяне на товарителницата, Еко Кидс уведомява Клиента в най-кратък срок и му съобщава коригираната цена.

При провеждане на "промоционални кампании", в които Еко Кидс предлага "специални условия" /безплатна доставка, фиксирана цена на доставка, по-ниска цена на доставка и др/, същите се съобщават на потребителите посредством съобщение в електронния магазин и важат в рамките на определия срок и условия на кампанията. 

Поръчките се подготвят и предават на куриерската компания за изпращане в срок от максимум 3-4 работни дни след приемане на поръчката, освен ако не е предвиден друг срок/условие /специална кампания, "предварителни поръчки" и др/, за което Потребителите биват информирани на страницата на електронния магазин. 

В случай, че Клиентът/Потребителят желае да получи поръчката в различен срок, е необходимо да посочи това в раздел "бележки" на поръчката и от Издателството ще се свържат с него, за да уточнят детайли и дали това е възможно за изпълнение. 

Доставките се извършват само на територията на Република България. Издателство Еко Кидс не извършва доставки в чужбина. 

 

ПЛАЩАНЕ. НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ С ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД.

 

Заплащането на Поръчките се извършва само с "Наложен с Пощенски паричен превод". В съответствие с действащото законодателство, "разписката за пощенски паричен превод", издадена от куриерската компания, служи за и замества "касов бон". Препоръчваме тя да бъде съхранявана от Клиента. 

 

РЕКЛАМАЦИИ. ВРЪЩАНЕ/ЗАМЯНА.

 

Доставките са с опция "преглед" преди заплащане в присъствието на куриера. В случай на повреда на поръчката при транспортирането й или получаване на продукт, различен от поръчания /сгрешен продукт по вина на Издателството/, Клиентът има право да иска връщане/замяна на продукта, при условие, че повредата/сгрешената поръчка е констатирана в присъствието на Куриера и Клиентът се е свързал с Издателството на посочените от нас телефони за контакти. 

В срок от 14 /четиринадесет/ дни след осъществяване на доставката, Клиентът има право да поиска връщане или замяна на продукта, ако той е книга или друго издание с "дефект" или "недостатък", изразяващ се в производствен дефект - липсващи страници, бели страници, обърнати или пропуснати коли. Разходите за доставка във връзка с връщането/замяната на книжното издание с производствен дефект са за сметка на Издателството. 

Право на отказ от поръчката може да бъде упражнено в срок от 14 дни, съгласно разпоредбите на законодателството и Общите условия на Издателство Еко Кидс, публикувани на страницата на електронния магазин тук.